Home » Careers in STEM » Onze campagnepartners
Partners

Onze campagnepartners

met dank aan
met dank aan

Deze campagne was niet mogelijk geweest zonder de steun van onze partners. Lees hier meer over hun activiteiten.


Bètabanenmarkt

Stichting Bètabanenmarkt is een non-profit organisatie. Hun missie is om de studenten van de Universiteit Leiden dichter bij de Nederlandse bètabedrijven te brengen. Dit aan de hand hun carrière-evenementen Bètabanenmarkt, gericht op de bètastudenten van de universiteit. Onlangs vond de 35e editie van het snelgroeiende carrière-evenement plaats en was een enorm succes met meer deelnemers dan ooit.

Beta Career Event

Het Beta Career Event (BCE) is een jaarlijks terugkerende carrièrebeurs in Amsterdam for ambitieuze bèta-studenten en young professionals. Het evenement wordt georganiseerd door het SBBA-bestuur bestaande uit studenten van meerdere bèta-disciplines. Met een grote verscheidenheid aan bedrijven, variërend van startups tot multinationals, is het BCE een uitstekende gelegenheid om contact te maken met bedrijven en mogelijkheden in je carrière te ontdekken.

TKMST.nl

Op zoek naar een bètaopleiding? TKMST helpt studiekiezers van ieder opleidingsniveau met het vinden van een vervolgopleiding! Onze tools, zoals de grootste studiezoekmachine van Nederland, de open dagen kalender en de professionele studiekeuzetest, helpen jou met het maken van de juiste keuze die past binnen jouw mogelijkheden en aansluiten op jouw passies en talenten.

Wil je weten wat je als student te wachten staat? Je kunt TKMST ook raadplegen voor tips en ervaringen op het gebied van studeren, gap years en het studentenleven, geschreven door scholieren en studenten zelf!

HBOstart.nl

HBOstart is opgericht in 2005 en inmiddels qua bezoek één van de grootste websites op gebied van hbo studieorientatie in Nederland. Doordat wij zoveel mogelijk samen werken met verschillende gerenommeerde onderwijsorganisaties kan de bezoeker veel informatie vinden over hbo opleidingen en hogescholen. De ‘aankomende HBO student’ kan op deze manier een goed beeld krijgen van het hbo landschap en weet waar hij de (erkende) hbo opleidingen in Nederland kan volgen. HBOstart is als samenwerkingspartner geselecteerd door de doelgroep voor de website Studeer met een plan van het ministerie van OCW.

BCF Career Event

BCF Career Event is the largest career event for the Life Sciences in the Netherlands. It is the meeting place for everyone who is or wants to be active in Bio, Life Sciences, Chemistry, Food or Pharma.

The event offers participants the opportunity to get into direct contact with a broad range of employers in the sector, but also with other organisations that can help them further in their career.

Registration is free of charge, more information: https://www.bcfcareer.nl/BCF-NL.html

Jobnet

Jobnet is het online carrièreplatform voor hoogopgeleide studenten, starters en young-professionals. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor je carrière.

Van tips voor het schrijven van een solliciatiebrief tot vacatures, een online cv check en interessante blogs.

Daarnaast helpen wij je graag aan een nieuwe baan. Hoe we dat doen? Simpel! Met onze matchingstool TalentMatch koppelen wij jou als kandidaat aan de juiste werkgever.

Nationale Carrièrebeurs

Carrièrebeurs.nl is onderdeel van Memory Events. Memory Events is als marktleider in de organisatie van carrièrebeurzen dé aangewezen organisator voor het grootste carrière-evenement van Nederland met de beste werkgevers: De Nationale Carrièrebeurs.

Daarnaast organiseert Memory Events o.a. De Nederlandse Carrièredagen, de grootste en best bezochte carrièrebeurs in het najaar en Carrièrebeurs Overheid, Carrièrebeurs Zorg & Welzijn, Vrouw & Carrière, de recruitmentgame BestGraduates en de Talent Games Energy Talent en IT Talent.

Netwerk Vrouwelijke Ingenieurs

Het KIVI Netwerk Vrouwelijke Ingenieurs (NVI) helpt (toekomstige) vrouwelijke ingenieurs die behoefte hebben aan het sparren met andere vrouwelijke ingenieurs of ontmoeten van vrouwen in een voorbeeldfunctie. Het NVI biedt een breed netwerk voor en door vrouwelijke ingenieurs waarbinnen workshops, lezingen en netwerk-georiënteerde activiteiten worden georganiseerd.

VHTO

VHTO zet zich in om de participatie van meisjes en vrouwen in bèta, techniek en ICT te vergroten. De organisatie levert een bijdrage aan meer diversiteit door activiteiten te organiseren met onderwijsinstellingen, bedrijven en de overheid die erop gericht zijn de participatie van meisjes en vrouwen in bèta, techniek en ICT te vergroten. VHTO richt zich daarbij op de hele keten van primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs tot en met de arbeidsmarkt.

HollandBIO

Een maatschappij waarin biotechnologie maximaal bijdraagt aan gezondheid, duurzaamheid en economische groei. Dat is het toekomstideaal waar HollandBIO, het kloppende hart van de Nederlandse life sciences sector, werk van maakt. Wij vertegenwoordigen en verbinden ruim 200 life sciences bedrijven. HollandBIO gaat de obstakels te lijf die de ambities van biotech koplopers in de weg staan. We gaan voor vooruitgang, ook wanneer we de status quo ter discussie moeten stellen. Lees hier meer over HollandBIO.

Amsterdam Data Science

Amsterdam Data Science (ADS) is het instappunt voor kennis, talent en technologie op het gebied van data science en kunstmatige intelligentie binnen Amsterdam. Samen met toponderzoekers met verschillende achtergronden helpen we data-uitdagingen aan te gaan. ADS brengt onderzoekers op het gebied van data science en kunstmatige intelligentie uit de academische wereld, de industrie en de overheid samen om ideeën uit te wisselen, onderzoek te doen en talent aan te moedigen.


Next article