Skip to main content
Home » Studiekeuze » De Nederlandse Carrièredagen; de grootste carrièrebeurs in het najaar.
Studiekeuze

De Nederlandse Carrièredagen; de grootste carrièrebeurs in het najaar.

Topwerkgevers uit diverse branches

Jobseekers met bijvoorbeeld een IT achtergrond, kunnen spreken met bedrijven als Capgemini, Sogeti en CGI, maar ook met andere organisaties die op zoek zijn naar IT talent. Starters en Young Professionals met een technische opleiding kunnen een praatje maken op de stand van het Ministerie van Defensie, Bast Techniek of TCPM. Maar ook voor personen met een economische opleiding, of mensen die graag bij een overheid of zorginstelling willen werken, is een bezoek aan De Nederlandse Carrièredagen zeker aan te raden! Op de beurs staan grote en kleine organisaties uit vele branches. Het meest actuele overzicht van de aanwezige werkgevers staat hier.

Interessante workshops

Naast een bomvolle beursvloer zijn er tijdens dit carrière-evenement meer dan 70 carrièregerichte workshops, presentaties en vakinhoudelijke masterclasses te volgen. Een groot aantal professionals biedt de bezoekers de mogelijkheid geheel kosteloos hun skills en competenties te versterken. Kijk hier voor het actuele workshopprogramma.

Gevarieerd beursprogramma

Buiten een ruim aanbod aan werkgevers, kunnen bezoekers een kijkje nemen op het IT Experienceplein. Hier laten exposanten de meest innovatieve ontwikkelingen zien op het gebied van Informatica. Wil je gratis je cv laten checken? Kom dan naar de cv-check stand waar de experts van Jobootcamp je graag adviseren over het optimaliseren van je cv.Ben je niet tevreden over je LinkedIn profielfoto? Op de beurs staat een beroepsfotograaf klaar om een professionele profielfoto te maken.

De beurs wordt op vrijdagochtend geopend door Taco Ketelaar, medeoprichter van DFFRNT Media. Op vrijdagmiddag laat DJ Jody Bernal de voetjes van de vloer gaan en op zaterdag sluit niemand minder dan Dries Roelvink de beurs af met een ongetwijfeld spetterend optreden. Kortom, een zeer gevarieerd en aantrekkelijk beursprogramma.

Match & Meet

Match & Meet is dé online matchingtool voor Studenten, Starters en Young Professionals. Met behulp van een Match & Meet profiel hebben bezoekers de mogelijkheid om direct afspraken te maken met topwerkgevers op de beurs. Schrijf je gratis in voor De Nederlandse Carrièredagen en maak een Match & Meet profiel aan. Je krijgt dan automatisch een uitnodiging van werkgevers die graag met je willen afspreken tijdens de beurs.

Kortom

Ben jij (bijna) afgestudeerd of ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Zet dan vrijdag 23 of zaterdag 24 november 2018 in je agenda! Voor een laatste update van het programma, een overzicht van deelnemende bedrijven en een gratis e-ticket ga je naar carrieredagen.nl.

Next article