Skip to main content
Home » Studiekeuze » Studiekeuzebeurs en de Buitenlandbeurs, ben jij er bij?
Studiekeuze

Studiekeuzebeurs en de Buitenlandbeurs, ben jij er bij?

Op 8 & 9 januari zal de Jaarbeurs in het teken staan van oriëntatie, ontmoeting, inspiratie en avontuur. Studiekeuzebeurs Midden, hét onderwijsevenement van Midden-Nederland, zal tegelijk plaatsvinden met hét platform voor studies, stages, vrijwilligerswerk en taalcursussen in het buitenland: De BuitenlandBeurs. Beide evenementen zijn gratis toegankelijk voor leerlingen, studenten, ouders en studiebegeleiders nadat zij zich hebben aangemeld via (een van) de website(s). Met het ticket voor de ene beurs is de andere ook toegankelijk!

De deelnemerslijst van De BuitenlandBeurs biedt meer dan zestig internationale onderwijsinstellingen en organisaties die zich graag aan jou willen voorstellen. Verder biedt het programma vele informerende sessies en inspirerende ervaringsverhalen. Terwijl de overheid internationale uitwisselingsprogramma's stimuleert en een weg naar het buitenland financieel aantrekkelijk maakt voor studenten, komt dit 'grensverleggende' evenement op het juiste moment!

Studiekeuzebeurs Midden vervult een belangrijke rol in het studiekeuzetraject en is een begrip in Nederland. In korte tijd krijg je voorlichting over de diverse studiemogelijkheden op voornamelijk mbo en hbo niveau. De beurs onderscheidt zich van andere evenementen, doordat de beursvloer is ingedeeld in overzichtelijke themapleinen, gevormd door onder meer opleidingsinstituten en leer/werkbedrijven. Op deze pleinen staan activiteiten centraal.

Naast de vele onderwijsinstellingen tref je op de beurs professionele studiekeuze-coaches. Hier kun je gratis terecht voor speed-coaching gesprekken van 15 minuten. Zo wordt je eenvoudig en snel op een professionele manier geholpen bij het maken van je studiekeuze. Ook de leuke studiekeuzesessies helpen je verder in je studiekeuzetraject.

Wil jij je horizon (nog) verder verbreden? Breng dan een gratis bezoek aan zowel Studiekeuzebeurs Midden als De BuitenlandBeurs. Want of het nu gaat om de educatieve uitdaging, om de persoonlijke ontwikkeling of omdat het een unieke kans op een geweldige ervaring is… het begint met jezelf volledig te laten informeren.
 


Beide evenementen zijn daarom op beide dagen geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur en de toegang is kosteloos. Aanmelden kan via www.studiekeuzebeurs.nl of www.buitenlandbeurs.nl.
 

Next article